Toitlustamine

Menüü  9. märts – 13. märts 2020

ESMASPÄEV  9. märts
H. Maisimannapuder, keedis, tee
L.  Kalarisotto, leib,saib,koolipiim,hiina kapsa porrusalat
Šokolaadisaiad. Õun
O. Saib küüslaugu- juustukattega, morss.
Õ. Kartuli- brokoli hautis lihaga, leib, saib, koolipiim, kõrvitsasalat.

TEISIPÄEV 10. märts
H. Nisuhelbepuder, keedis, saib saiakattega, tee.
L. Frikadellisupp köögiviljadega, kodujuustumaius, leib, saib. Paprika*
O. Keedetud muna, saib, joogijogurt
Õ. Suitsukana riisiroog, leib, saib, konservkurk, koolipiim.

KOLMAPÄEV 11. märts
H. Kaheksahelbepuder, keedis, saib suitsuvorstiga, paprika, tee.
L. Kartul, hakk- kotletid, koolipiim, leib, saib, punase kapsa- õuna salat. Pirn, värske kurk*
O. Saib makravõidega, tee.
Õ. Piima riisisupp, leib, saib, paneeritud kalafilee.

NELJAPÄEV 12. märts
H. Kaerahelbepuder, keedis, leib kilu ja munaga, tee.
L. Külasupp, puuviljakompott vahukoorega, leib, saib. Bataat
O. Viineripirukas, kakao.
Õ. Pasta- lillkapsavorm kanafileega,leib, saib,koolipiim, marineeritud peet.

REEDE 21. veebruar
H. Tatrahelbepuder, kakao, sepik juustuga.
L. Printsessi ühepajatoit ,leib ,saib, koolipiim, kook. Õun *   

* Koolipuuvili, juurvili
Menüüs võib esineda muudatus

Menüü  9. märts – 13. märts 2020

ESMASPÄEV  9. märts
H. Maisimannapuder, keedis, tee
L.  Kalarisotto, leib,saib,koolipiim,hiina kapsa porrusalat
Šokolaadisaiad. Õun
O. Saib küüslaugu- juustukattega, morss.
Õ. Kartuli- brokoli hautis lihaga, leib, saib, koolipiim, kõrvitsasalat.

TEISIPÄEV 10. märts
H. Nisuhelbepuder, keedis, saib saiakattega, tee.
L. Frikadellisupp köögiviljadega, kodujuustumaius, leib, saib. Paprika*
O. Keedetud muna, saib, joogijogurt
Õ. Suitsukana riisiroog, leib, saib, konservkurk, koolipiim.

KOLMAPÄEV 11. märts
H. Kaheksahelbepuder, keedis, saib suitsuvorstiga, paprika, tee.
L. Kartul, hakk- kotletid, koolipiim, leib, saib, punase kapsa- õuna salat. Pirn, värske kurk*
O. Saib makravõidega, tee.
Õ. Piima riisisupp, leib, saib, paneeritud kalafilee.

NELJAPÄEV 12. märts
H. Kaerahelbepuder, keedis, leib kilu ja munaga, tee.
L. Külasupp, puuviljakompott vahukoorega, leib, saib. Bataat
O. Viineripirukas, kakao.
Õ. Pasta- lillkapsavorm kanafileega,leib, saib,koolipiim, marineeritud peet.

REEDE 21. veebruar
H. Tatrahelbepuder, kakao, sepik juustuga.
L. Printsessi ühepajatoit ,leib ,saib, koolipiim, kook. Õun *   

* Koolipuuvili, juurvili
Menüüs võib esineda muudatus