Toitlustamine

 Menüü 17. jaanuar – 21. jaanuar 2022

ESMASPÄEV 17. jaanuar

H: Viieviljahelbepuder, või, tee. Vitamiinipaus: õun*.
L: Tatar, broilerimaksakaste, värskekapsa- porgandisalat seemnetega, klementiin, koolipiim, leib, saib.
O: Hommikuhelbed jogurtiga.(Kuivatatud puuviljad ÕK)
Õ: Piima- riisisupp, paneeritud kalafilee, leib, saib.

TEISIPÄEV 18. jaanuar

H: Riisihelbepuder, keedis, tee, sepik pasteediga. Vitamiinipaus: pirn*.
L: Hapukapsaborš, hapukoor, kakaokissell keedisega, leib, saib.
O: Saib juustu- küüslaugukattega, tee.
Õ: Lipsupasta hakklihaga, ketsup, leib, saib, koolipiim.

KOLMAPÄEV 19. jaanuar

H: Kaerahelbepuder, keedis, tee, sepik lastevorstiga, kurk. Vitamiinipaus: porgand *
L: Kartul, praetud kanafilee, kurgi- tomatisalat, kaste, koolipiim, saib, leib, kiivi.
O: Sai sokolaadivõiga, piim.
Õ: Risotto, hapukoorekaste, leib, saib

Neljapäev 20. jaanuar

H: Odrahelbepuder, keedis, sepik suitsukanavõidega, tee. Vitamiinipaus: kurk*
L: Minestrone supp, mannavaht piimaga, leib, saib.
O: Saib makra- munaseguga, tee.
Õ: Ajukartul lihaga, marineeritud peet, leib, saib, koolipiim.

Reede 21. jaanuar

H. Mannapuder, kakao, sepik kilu ja munaga. Vitamiinipaus: viinamarjad*
L. Kartuli- kalavorm, koolipiim, muffin, leib, saib.

Menüüs võib esineda muudatusi.                                                  
*Koolipuuvili, juurvili, piim.
Toidukoostise ja nendes sisalduvate allergeenide kohta saate teavet kokalt.

 

 

 Menüü 17. jaanuar – 21. jaanuar 2022

ESMASPÄEV 17. jaanuar

H: Viieviljahelbepuder, või, tee. Vitamiinipaus: õun*.
L: Tatar, broilerimaksakaste, värskekapsa- porgandisalat seemnetega, klementiin, koolipiim, leib, saib.
O: Hommikuhelbed jogurtiga.(Kuivatatud puuviljad ÕK)
Õ: Piima- riisisupp, paneeritud kalafilee, leib, saib.

TEISIPÄEV 18. jaanuar

H: Riisihelbepuder, keedis, tee, sepik pasteediga. Vitamiinipaus: pirn*.
L: Hapukapsaborš, hapukoor, kakaokissell keedisega, leib, saib.
O: Saib juustu- küüslaugukattega, tee.
Õ: Lipsupasta hakklihaga, ketsup, leib, saib, koolipiim.

KOLMAPÄEV 19. jaanuar

H: Kaerahelbepuder, keedis, tee, sepik lastevorstiga, kurk. Vitamiinipaus: porgand *
L: Kartul, praetud kanafilee, kurgi- tomatisalat, kaste, koolipiim, saib, leib, kiivi.
O: Sai sokolaadivõiga, piim.
Õ: Risotto, hapukoorekaste, leib, saib

Neljapäev 20. jaanuar

H: Odrahelbepuder, keedis, sepik suitsukanavõidega, tee. Vitamiinipaus: kurk*
L: Minestrone supp, mannavaht piimaga, leib, saib.
O: Saib makra- munaseguga, tee.
Õ: Ajukartul lihaga, marineeritud peet, leib, saib, koolipiim.

Reede 21. jaanuar

H. Mannapuder, kakao, sepik kilu ja munaga. Vitamiinipaus: viinamarjad*
L. Kartuli- kalavorm, koolipiim, muffin, leib, saib.

Menüüs võib esineda muudatusi.                                                  
*Koolipuuvili, juurvili, piim.
Toidukoostise ja nendes sisalduvate allergeenide kohta saate teavet kokalt.